Huoneistoremontti Tampere

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola on huoneistoremontoinnin ammattilainen Tampereella. Hoidamme remonttityöt lattiasta kattoon luotettavasti ja laadukkaasti, myös huoneistoremontti tehdään luotettavasti hyvällä laadulla. Olemme palvelleet asiantuntevasti jo yli 25 vuotta, joten saat takuuvarmasti ammattitaitoista remontointia. Remonttityöllämme on 2 vuoden takuu.

Asiakkaitamme ovat yksityisten kotitalouksien lisäksi myös taloyhtiöt Tampereen seudulla: Kangasala, Ylöjärvi ja Vesilahti sekä lähikunnat. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviointikäynti huoneistoremonttia varten!

Lattiatyöt

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola toteuttaa erilaiset lattiat kaikkiin kohteisiin, pienistä kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Olemme erikoistuneet saneerauskohteisiin, mutta teemme ammattitaidolla myös uudiskohteiden lattiatyöt. Asennamme niin laattalattiat kuin parketti- ja laminaattilattiatkin.

Lattiatyöt Tampere. Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Ky tekee erilaiset lattiatyöt ammattitaidolla Tampereella.Maalaustyöt Tampere. Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Ky hoitaa nopeasti ja vaivattomasti maalaustyöt Tampereella.

Tapetointi

Kokonaisvaltainen remonttipalvelumme hoitaa myös tapetointityöt nopeasti ja laadukkaasti. Hyvin tehty tapetointi uudistaa kotisi helposti ja erilaisilla tapettivaihtoehdoilla voi luoda tilaan erilaista tunnelmaa.

Tapetoinnin ammattilaisemme toteuttavat tapetointityöt siististi. Huoneistoremontin yhteydessä kartoitamme pohjatöiden tarpeen. Tarvittaessa hoidamme vanhojen tapettien poiston ja paikkaamme taulunreiät sekä muut epäkohdat tai jopa levytämme huoneiston seinät uudelleen. Tilaa tapetointi alan luotettavalta ammattilaiselta.

Maalaustyöt

Tarjoamme asiantuntevaa rakennusmaalausta. Kiinteistöpalvelu K. Tuomola hoitaa maalaustyöt nopeasti ja vaivattomasti. Meillä on laaja asiantuntemus remontoinnin alalta. Laadukkaasti tehty maalaus edellyttää hyvät pohjatyöt ja kattavan materiaalituntemuksen.

Tarjoamme ammattitaitoista sisä- ja ulkomaalausta. Maalaustyöt kuuluvat osaksi huoneistoremontointia, mutta palvelemme asiakkaitamme myös yksittäisissä töissä. Käyttämällä asiantuntijaa maalaustöissä, säästä aikaa ja vaivaa sekä saat varmasti kestävän ja kauniin lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä kokonaisvaltainen huoneistoremontti sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Palveluumme kuuluu aina ilmainen arviointikäynti. Tarjous on pitävä, eikä huoneistoremontti sisällä yllättäviä piilokuluja.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!