Keittiöremontti Tampere

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola hoitaa keittiöremonttisi asiantuntevasti. Toimimme laajasti Tampereen seudulla. Olemme palveleva rakennusliike, jonka avulla keittiöremontti hoituu vanhan purkutöistä aina pintatöihin ja uuden keittiön asentamiseen saakka. Tarjoamme työllemme aina 2 vuoden takuun. Palveluumme kuuluu myös ilmainen arviointikäynti.

Tarjoamme remonttipalvelut vuosien kokemuksella. Olemme aloittaneet toimintamme vuonna 1990 toiminimellä, joten osaamista on jo 25 vuoden ajalta! Osakeyhtiönä olemme palvelleet reilusti ja monipuolisesti jo vuodesta 2004. Keittiöiden uudistusten lisäksi hoidamme myös muut remontointi- ja saneeraustyöt sekä erilaiset märkätilaremontit. Yrityksemme työntekijöillä on märkätilasertifikaatti.

Keittiöasennus laadulla

Keittiöremontti tehdään kokonaisvaltaisesti alusta loppuun tarvittaessa. Teemme keittiökalusteiden asennukset vankalla ammattitaidolla. Meillä on kokemusta monien eri keittiötoimittajien kiintokalusteiden asennuksesta. Osaava henkilökuntamme hoitaa myös seinä- ja lattiapintojen pohjatyöt ja pintaremontin keittiökalusteiden asennusta varten.

Laadukkaan keittiön kestävyyden takaa myös laadukkaasti tehty asennus. Toteutamme upeat keittiöt aina pienistä keittokomeroista suuriin tupakeittiöihin. Asennamme kalusteet keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin. Teemme asennukset niin uusiin kohteisiin kuin myös remonttikohteisiin, jolloin voimme liittää palveluumme myös vanhan keittiön purkutyöt ja jätteiden poisvienti – aitona avaimet käteen –palveluna tietenkin.

Keittiöremontti Tampere | Keittiöasennus ammattitaidolla Pirkanmaalta

Urakoimme kaikenlaiset kohteet

Keittiöremontti onnistuu vankalla ammattitaidolla kaikkiin kohteisiin. Hoidamme niin uudiskohteet omakotitaloista kesämökkeihin kuin remonttikohteetkin kerrostaloihin rivitaloihin sekä pientaloihin. Onpa kyseessä sitten iso keittiöremontti tai kompaktimpi keittokomero, niin me hoidamme sen alusta loppuun laadukkaasti.

Olemme uramme aikana toteuttaneet lukemattomia keittiöitä korkealuokkaisesti, huippumoderneista design-keittiöistä lämminhenkisiin mökkikeittiöihin saakka. Yksityisten kotitalouksien lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat myös taloyhtiöt.

Avaimet käteen - suunnittelusta toteutukseen!

Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, johon kuuluu kaikki työt aina suunnittelusta toteutukseen. Meillä on kattava kokemus keittiöiden uudistuksista. Hoidamme mielellämme projektit kokonaisvaltaisesti, juuri sinun toiveitasi kunnioittaen.

Avaimet käteen -palveluun kuuluu niin vanhan keittiön purku, purkujätteiden poisvienti sekä uusien kalusteiden asennukset. Hoidamme myös loppusiivoukset ja jätämme keittiön käyttövalmiiksi. Tilaa keittiöremontti kokonaisvaltaisesta palvelusta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!