Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy remontoi kylpyhuoneet avaimet -käteen palveluna. Kylpyhuoneremontti onnistuu Tampereella ja lähikunnissa, kuten Kangasalalla, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa.

Olipa kyseessä sitten kylpyhuoneen, wc-tilan tai saunan remontointi, meiltä saat aina laadukkaat urakat, joissa sovitut aikataulut pitävät ja työn jälki tyydyttää varmasti kumpaakin osapuolta.

Märkätilatyöt sertifioidulta ammattilaiselta

Kylpyhuoneremontti on aina haastava urakka, jota ei kannata lähteä tekemään itse ilman alan koulutusta - pahimmassa tapauksessa pienistä virheistä voi aiheutua iso vesivahinko ja sitäkin isompi loppulasku. Kun jätät märkätilan remontoinnin ammattilaiselle, varmistut siitä, että hommat hoidetaan kunnolla alusta loppuun asti.

Työntekijöillämme on märkätilasertifikaatti ja kokemusta erilaisista kohteista yli 20 vuoden ajalta. Myös vesivahinkojen korjaukset onnistuvat mutkattomasti kauttamme. Kylpyhuoneremontti onnistuu aina kokonaisvaltaisesti.

Kaakelointi ja laatoitus

Kaakeloinnin ja laatoituksen uusiminen ovat yleisimpiä kylppärin remontteja. Etenkin vanhemmissa taloissa lattia- ja seinäpinnat saattavat olla pahasti värjääntyneitä tai kuosi ei muuten miellytä. Ammattilaiselta laatoitustyöt sujuvat vikkelästi kylpyhuoneremontin yhteydessä ja voit luottaa vesieristeiden huolelliseen asennukseen.

Kylpyhuoneremontti Tampere | Pesuhuoneet ja saunat kuntoon Pirkanmaalla

Vesikalusteiden uusiminen voi säästää sinulle rahaa

Vesikalusteet, kuten hanat ja altaat, uusitaan usein ulkonäön ja käytön helppouden takia. Yksi tärkeä syy saattaa kuitenkin unohtua, nimittäin vedensäästö. Useimmiten uudenmalliset hanat on suunniteltu niin, että ne säästävät huimasti vettä edeltäjiinsä verrattuna. "Vanhassa vara parempi" ei siis aina pidä paikkaansa. Ainakaan hanojen kohdalla.

Kylpyhuoneessa on hyvä olla myös hieman säilytystilaa esimerkiksi saippuoita ja päivittäisiä hygieniatuotteita varten. Kauttamme saat mm. peilikaappien, tasojen ja hyllyjen asennukset vaivattomasti.

Otamme kylpyhuoneen suunnittelussa huomioon myös ergonomian – tasot asennetaan talon asukkaille sopivalle korkeudelle, pyyhenaulakko on hyvässä kohdassa ja kaapit avautuvat pehmeästi oikeaan suuntaan.

Avaimet käteen – onnistuu!

Kylpyhuoneen remontointi voi tuntua haastavalta projektilta. Oikean kumppanin kanssa voit yllättyä siitä, kuinka helppoa kylpyhuoneremontti oikeastaan olikaan – ja nauttia siististä lopputuloksesta pitkään!

1.       Kutsu meidät kohteeseesi ilmaiselle arviokäynnille Tampereen alueelle

2.       Saat kustannusarvion maksutta

3.       Laadimme kirjallisen sopimuksen, sis. aikataulut, hinnat ja kaiken oleellisen

4.       Remontoimme kylppärin sovitusti

5.       Loppusiivouksen aika, ihanaa!

6.       Yhteinen lopputarkastus, josta 2 vuoden takuu alkaa

7.       Nauti uudesta, taidolla remontoidusta kylpyhuoneestasi!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!