Märkätilaremontti Tampere

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola hoitaa märkätilaremontit luotettavasti Tampereen seudulla. Palveluihimme kuuluvat keittiö- ja kylpyhuoneremontit, saunaremontit sekä vesivahinkokorjaukset ja muut saneeraustyöt. Palvelemme sekä yksityisasiakkaitamme että taloyhtiöitä laajasti Tampereen alueella, meillä on asiakkaita mm. Kangasalta, Ylöjärveltä ja Vesilahdelta.

Saunaremontti

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola toteuttaa saunaremontit alusta loppuun vankalla kokemuksella. Sauna on meidän suomalaisten uniikki paikka kotimme lämpimänä sydämenä. Teemme saunaremontit vankalla ammattitaidolla, on kyse sitten lauteiden ja kiukaan uusimisesta tai koko saunan remontoinnista, mikä voi kattaa esimerkiksi katon ja seinien remontoinnin, lattian laatoituksen ja muut työt. Palveluumme kuuluvat niin purkutyöt ja purkujätteen poisvienti kuin saunan pohjatyöt ja pintaremontointi sekä tarvitsemasi asennustyöt.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on laaja ja haastava projekti, jossa kysytään osaamista mm. niin märkätilatöiden kuin myös erilaisten pintamateriaalien asentamisen hallinnassa. Ammattimiehemme uudistavat wc-tilat ja kylpyhuoneet sinun toiveidesi mukaan. Hoidamme vankalla kokemuksella kaiken purkutöistä laatoitukseen sekä hanojen ja kalusteiden asennukseen.

Märkätilaremontti Tampere.  Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Ky tekee märkätilaremontit luotettavasti Tampereella.

Vesieristykset sertifioidulta ammattilaiselta

Märkätilaremontti kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Meidän henkilökunnallamme on VTT:n vesieristyssertifikaatti. Ilman märkätilasertifioitua ammattilaista vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö ei korvaa vahinkoja, vaan asunnon omistaja on vastuussa itse.

Meidän asiakkaanamme saat paitsi korkealuokkaista palvelua ja laadukasta työtä, mutta myös turvallista ja rentoa asumista. Huolehdimme aina aikataulujen pitävyydestä ja antamamme kustannusarvion raameista.

Kaakeloinnit ja laatoitukset

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolan remonttialan vankat ammattilaiset hoitavat kaakeloinnit ja laatoitukset laadukkaasti märkätiloissa ja keittiöissä. Teettämällä laatoitustyöt ammattilaisella saat varmasti korkealuokkaisen lopputuloksen, joka kestää - ja tietenkin näyttää hyvältä. Märkätilojen remontointi on investointi kotisi kuntoon. On siis kannattavaa ja kustannustehokkainta käyttää ammattilaista, jotta voit nauttia uudistuneesta saunasta ja kylpyhuoneestasi ilman huolen häivää.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!