remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Märkätilojen pintakäsittelytyöt Tampereen seudulla

Me Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalla olemme erikoistuneet märkätilojen remontointiin sekä märkätilojen pintakäsittelytöihin. Meiltä saat niin vedeneristykset kuin laatoitukset alan ammattilaisilta yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä Tampereella sekä lähikunnissa, muun muassa Lempäälässä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Kangasalassa.

Vedeneristykset sertifioiduilta tekijöiltä

Kun tilaat märkätilojen remontin tai esimerkiksi vesivahinkokorjauksen yritykseltämme, voit olla varma, että vedeneristyksen tekijällä on VTT:n vedeneristyssertifikaatti hallussaan. Tekijämme ovat aina myös alan koulutuksen saaneita konkareita.

Osaavat laatoitukset ammattilaisilta

Oli kyseessä sitten kylpyhuoneen, saunatilan, keittiön välitilan tai lattian laatoitus, meiltä saat hommaan kokeneen ja osaavan alan ammattilaisen. Laatoitukset tehdään aina tarkasti ja siististi vedeneristettä rikkomatta. Hankkimalla työn meiltä voit olla ilman huolia työn laadusta, sillä annamme aina remonteillemme 2 vuoden takuun. Jos tänä aikana ilmenee joitain ongelmia, tulemme korjaamaan ne muitta mutkitta ja ilman lisäveloitusta tai turhaa viivyttelyä.

Muut kodin remontit

Märkätilojen pintakäsittelytöiden ja kokonaisten kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme myös huoneistojen sisäosien remontteja. Taloyhtiöille tarjoamme myös esimerkiksi yleisten saunatilojen remonttipalveluja ja huoneistoihin kohdistuvia korjauksia ja remontteja. Asiakkainamme on myös vakuutusyhtiöitä, joita palvelemme remonteissa ja vesivahinkokorjauksissa.

Kysy tarjous märkätilojen pintakäsittelytöistä Tampereen seudulla

Kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa ammattilaista märkätilojen pintakäsittelytöihin Tampereen seudulla, ota yhteyttä Kiinteistöpalvelu K. Tuomolaan. Hoidamme suuremmatkin urakat sovitussa aikataulussa ja täsmällisesti korkean laadun periaatteita noudattaen. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan maksuton alkukartoituskäynti kohteeseesi paikan päälle!