remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Laatoitus ja kaakelointi Tampereella

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolan remonttialan vankat ammattilaiset hoitavat kaakeloinnit ja laatoitustyöt laadukkaasti märkätiloissa ja keittiöissä Tampereen seudulla ja lähikunnissa. Teemme myös lattian laatoitukset kaikkialle kotiin. Teettämällä laatoitustyöt ammattilaisella saat varmasti korkealuokkaisen lopputuloksen, joka kestää – ja tietenkin näyttää hyvältä.

Lattian laatoitus, wc laatoitus, seinän laatoitus, keittiön välitilan laatoitus...

Märkätilojen remontointi on investointi kotisi kuntoon. On siis kannattavaa ja kustannustehokkainta käyttää ammattilaista, jotta voit nauttia uudistuneesta saunasta, wc-tilasta, keittiöstä tai kylpyhuoneestasi ilman huolen häivää. Kysy meiltä tarjous laatoitustöistä!

Muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennyksiin teetättämistäsi laatoitustöistä!

Ammattimainen laatoittaja hoitaa homman hujauksessa

Kaakeloinnin ja laatoituksen uusiminen ovat yleisimpiä kylppärin remontteja. Etenkin vanhemmissa taloissa lattia- ja seinäpinnat saattavat olla pahasti värjääntyneitä tai kuosi ei muuten miellytä. Ammattimainen laatoittaja tekee laatoitustyöt sujuvasti ja vikkelästi kylpyhuoneremontin yhteydessä ja voit luottaa vesieristeiden huolelliseen asennukseen. Meiltä saat myös kaikki muut kylpyhuone- ja märkätilaremonteissa tarvittavat palvelut!

laatoitukset ja remontit - Avaimet käteen

Voit tilata meidät tekemään vain kohteesi vesieristyksen ja laatoituksen, tai voimme toimittaa koko remontin alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Tällöin hoidamme kaiken purkutöistä loppusiivoukseen, kalusteasennuksiin ja viimeistelytöihin. Märkätilaremonttien lisäksi remontoimme myös huoneistojen muita osia.

Laatoitus ja kaakelointi takuutyönä

Annamme kaikille remonttitöillemme 2 vuoden takuun. Tässä ajassa yleensä mahdolliset ongelmat tulevat ilmi, ja jos niitä ilmenee, tulemme muitta mutkitta korjaamaan ne ilman lisäkuluja ja viivyttelyä. Takuu koskee myös tekemiämme laatoitustöitä. 

Kysy tarjous kodin laatoitustöistä Tampereen seudulla

Jos kylpyhuoneesi, keittiösi tai kotisi muu tila tarvitsee ammattimaisen laatoittajan palveluita, ole meihin yhteydessä! Tilaa meidät kotiisi ilmaiselle arviokäynnille, jonka perusteella laskemme sinulle tarkan tarjouksen laatoitustöistä. Arviokäynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Ota yhteyttä laatoitustöiden ammattilaiseen Tampereen seudulla!