remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Vesieristykset sertifioidulta ammattilaiselta Tampereen seudulla

Märkätilaremontti kannattaa aina jättää suosiolla ammattilaisen käsiin. Meidän Kiinteistöpalvelu K. Tuomolan henkilökunnalla on VTT:n vesieristyssertifikaatit, mikä takaa vankan laadun ja korkean osaamisen tason vesieristysten teossa. Ilman märkätilasertifioitua ammattilaista tehdyssä vesieristyksessä vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö ei korvaa vahinkoja, vaan asunnon omistaja on vastuussa itse. Asiakkaanamme saat paitsi korkealuokkaista palvelua ja laadukasta työtä myös turvallista ja rentoa asumista. Huolehdimme aina aikataulujen pitävyydestä ja antamamme kustannusarvion raameista. Teemme vesieristykset Tampereen seudulla sekä lähikunnissa.

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys kodin remonttitöissä!

Kylpyhuoneremontti ammattilaiselta

Kylpyhuoneremontti on aina haastava urakka, jota ei kannata lähteä tekemään itse ilman alan koulutusta – pahimmassa tapauksessa pienistä virheistä voi aiheutua iso vesivahinko ja sitäkin isompi loppulasku. Kun jätät märkätilan remontoinnin ammattilaiselle, varmistut siitä, että hommat hoidetaan kunnolla alusta loppuun asti. Työntekijöillämme on märkätilasertifikaatti ja kokemusta erilaisista kohteista yli 30 vuoden ajalta. Myös vesivahinkojen korjaukset onnistuvat mutkattomasti kauttamme. Teemme vesieristysten lisäksi laatoitustyöt sekä kylpyhuoneremontit ja huoneistojen sisäremontit kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden kumppani

Olemme kokenut remonttikumppani myös taloyhtiöille ja vakuutusyhtiöille. Teemme niin märkätilojen ja huoneistojen remontteja kuin vesivahinkokorjauksia. Sertifioidut vesieristäjämme taas huolehtivat säädösten mukaisista vesieristyksistä ja laatoituksista. Lue lisää palveluistamme taloyhtiöille ja vakuutusyhtiöille.

Tilaa pelkkä vesieristys ja laatoitus tai koko remontti

Voit tilata meiltä kohteeseesi pelkän vesieristyksen ja laatoituksen tai voit hankkia meiltä huolettoman ja laadukkaan avaimet käteen -remontin. Märkätilojen lisäksi remontoimme muitakin huoneiston sisätiloja. Annamme aina remonteillemme 2 vuoden takuun, jonka aikana korjaamme mahdolliset esille tulleet ongelmat mukisematta ja jouhevasti ilman lisäkuluja.

Kysy tarjous vesieristyksestä Tampereen seudulla

Jotta voisimme laskea sinulle tarkan tarjouksen vesieristys- tai märkätilaremonttikohteestasi, tulisimme katsomaan kohdetta paikan päälle maksuttomalle arviokäynnille. Tämän perusteella pystymme laskemaan sinulle tarkan tarjouksen. Arviokäynti ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Ota yhteys vesieristyksen luotettavaan ammattilaiseen Tampereen seudulla!