remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Koko kodin remontti Tampere ja pirkanmaa - koti kuntoon lattiasta kattoon

Onko mielessäsi kodin remontti? Meiltä saat kokeneet ja asiantuntevat huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit avaimet käteen -palveluna. Sinun ei siis tarvitse huolehtia muusta kuin uusien remontoitujen tilojen sisustamisesta, me teemme kaiken raskaan ja asiantuntijuutta vaativan työn. Olemme toimineet rakennusalalla jo yli 30 vuotta, joten voit olla varma, että me Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalla tiedämme varmasti, mitä olemme tekemässä. Tampereen lisäksi toimimme ympäryskunnissa, kuten Lempäälässä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Kangasalassa.

Muistathan, että kotitaloudet saavat remonttipalveluista myös kotitalousvähennystä!

Kylpyhuoneen remontit ammattilaiselta

Kylpyhuoneen remontit kannattaa jättää heti suosiolla ammattilaisen hoidettavaksi. Tarjoamme osaavat avaimet käteen -remonttipalvelut kaikkiin kylpyhuone-, pesutila- ja saunaremontteihin. Teemme säädösten mukaiset vesieristykset, taidokkaat laatoitukset sekä kylpyhuone- ja vesikalusteiden asennukset.

Sisätilojen remontilla lisää asumismukavuutta

Asunnon tai kiinteistön sisätilojen remontti piristää asuintilan ilmettä, mutta sillä voidaan myös lisätä sisätilojen käytännöllisyyttä ja asumismukavuutta esimerkiksi uusilla seinäratkaisuilla, käyttäjäystävällisemmillä pintamateriaaleilla ja tilaan sijoitettavilla kiintokalusteilla. Välillä myös pelkkä seinien ja katon maalaus sekä lattian uusiminen riittää piristämään asunnon ilmettä tai nostamaan sen myyntiarvoa. Meiltä saat kattavat huoneistojen remonttipalvelut.

Tutustu referensseihimme!

Remonttipalvelut myös taloyhtiöille ja vakuutusyhtiöille

Kotitalouksien lisäksi asiakkaitamme kylpyhuone-, huoneisto- ja vesivahinkoremonteissa ovat taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt. Taloyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden kumppanina pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat remonteissa, ja työt tulevat aina hoidettua loppuun saakka ajallaan ja laadukkaasti. Olipa kyseessä kerrostalon, rivitalon tai erillistalon remontointi, pyydä tarjous meiltä. Toteutamme ammattitaidolla kaiken märkätilojen remontoinnista, huonetilojen remontteihin ja pieniin sähkötöihin. Laitamme uusiksi keittiöt, lattia- ja seinäpinnat, saunatilat sekä kodinhoitohuoneet.

Tilaa maksuton arviokäynti remontillesi Tampereen seudulla

Jos mielessäsi on remontti Tampereen seudulla sijaitsevaan kohteeseesi, ota meihin yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti sinulle sopivaan aikaan. Arviokäynti ei velvoita sinua vielä mihinkään, ja sen pohjalta pystymme laskemaan sinulle tarkan tarjouksen remontista.

Soita 0400 626 702 ja tilaa maksuton arviokäynti!