remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Monipuolinen huoneistoremontti Tampereen seudulla

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola on huoneistoremonttien ammattilainen Tampereella. Toimimme Tampereen lisäksi myös lähikunnissa, kuten Kangasalla, Ylöjärvellä, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Hoidamme remonttityöt lattiasta kattoon luotettavasti ja laadukkaasti. Teemme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös huoneistoremontit luotettavasti ja laadukkaasti. Olemme palvelleet asiakkaitamme asiantuntevasti jo yli 30 vuoden ajan remonttien alalla, joten saat takuuvarmasti ammattitaitoiset osaajat huoneistoremonttiisi. Remonttityöllämme on aina 2 vuoden takuu. Kotitalouksien lisäksi palvelemme myös taloyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä.

Tilaa laadukas huoneistoremontti ilman piilokuluja

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä kokonaisvaltainen huoneistoremontti sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Palveluumme kuuluu aina ilmainen arviointikäynti Tampereen seudulla. Tarjous on pitävä, eikä huoneistoremontti sisällä yllättäviä piilokuluja!

Soita 0400 626 702 ja pyydä tarjous huoneistoremontista!

Lattiatyöt taidolla

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola toteuttaa erilaiset lattiat kaikkiin kohteisiin, pienistä kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Olemme erikoistuneet saneerauskohteisiin, mutta teemme ammattitaidolla myös uudiskohteiden lattiatyöt. Asennamme niin laattalattiat kuin parketti- ja laminaattilattiatkin. Lue lisää laatoitustöistä.

Tapetointi siististi ja nopeasti

Kokonaisvaltainen remonttipalvelumme hoitaa tapetointityöt nopeasti ja laadukkaasti. Hyvin tehty tapetointi uudistaa kotisi ilmeen helposti, ja erilaisilla tapettivaihtoehdoilla voi luoda tilaan erilaista tunnelmaa. Tapetoinnin ammattilaisemme toteuttavat tapetointityöt kerralla siististi. Huoneistoremontin yhteydessä kartoitamme aluksi pohjatöiden tarpeen. Tarvittaessa hoidamme vanhojen tapettien poiston ja paikkaamme taulunreiät sekä muut epäkohdat. Voimme myös levyttää tai tasoittaa huoneiston seinät uudelleen. Tilaa tapetointi alan luotettavalta ammattilaiselta!

Maalaustyöt sisälle ja ulos

Tarjoamme myös ammattitaitoista sisä- ja ulkomaalausta. Maalaustyöt kuuluvat osaksi huoneistoremonttia, mutta palvelemme asiakkaitamme myös yksittäisissä töissä. Laadukkaasti tehty maalaus edellyttää hyvät pohjatyöt ja kattavan materiaalituntemuksen. Käyttämällä asiantuntijaa maalaustöissä, säästät aikaa ja vaivaa sekä saat varmasti kestävän ja kauniin lopputuloksen. Hoidamme maalaustyöt nopeasti ja vaivattomasti.