remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy remontoi kylpyhuoneet avaimet käteen -palveluna. Kylpyhuoneremontti onnistuu Tampereella ja lähikunnissa, kuten Kangasalalla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa ja Lempäälässä. Olipa kyseessä sitten wc-, sauna- tai kylpyhuoneremontti, meiltä saat aina laadukkaat urakat, joiden sovitut aikataulut pitävät ja työn jälki tyydyttää varmasti kumpaakin osapuolta! Palvelemme myös taloyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä.

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on laaja ja haastava projekti, jossa kysytään osaamista niin märkätilatöiden kuin myös erilaisten pintamateriaalien asentamisen hallinnassa. Ammattimiehemme uudistavat wc-tilat ja kylpyhuoneet sinun toiveidesi mukaan. Hoidamme vankalla kokemuksella kaiken purkutöistä laatoitukseen sekä hanojen ja kalusteiden asennukseen. Vesieristeiden tekijämme ovat kaikki VTT:n sertifioimia vesieristäjiä, joten voit olla huoletta verieristyksen laadusta.

Meiltä myös saunaremontti

Kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme saunaremontit alusta loppuun vuosikymmenien kokemuksella. Sauna on meille suomalaisille uniikki paikka kotimme lämpimänä sydämenä. Saunaremontti hoituu meiltä vankalla ammattitaidolla, oli kyse sitten lauteiden ja kiukaan uusimisesta tai koko saunan remontoinnista. Koko saunan remontti voi kattaa esimerkiksi katon ja seinien remontoinnin, lattian laatoituksen ja muut työt. Palveluumme kuuluvat niin purkutyöt ja purkujätteen poisvienti kuin saunan pohjatyöt ja pintaremontointi sekä tarvitsemasi asennustyöt.

Vesikalusteiden uusiminen voi säästää sinulle rahaa

Vesikalusteet, kuten hanat ja altaat, uusitaan usein ulkonäön ja käytön helpottamisen takia. Yksi tärkeä syy saattaa kuitenkin unohtua, nimittäin vedensäästö. Useimmiten uudenmalliset hanat on suunniteltu niin, että ne säästävät huimasti vettä edeltäjiinsä verrattuna. "Vanhassa vara parempi" ei siis aina pidä paikkaansa. Ainakaan hanojen kohdalla.

Kylpyhuonekalusteiden asennus

Kylpyhuoneessa on hyvä olla myös hieman säilytystilaa esimerkiksi saippuoita ja päivittäisiä hygieniatuotteita varten. Kauttamme saat muun muassa peilikaappien, tasojen ja hyllyjen ja muiden kylpyhuonekalusteiden asennukset vaivattomasti. Otamme kylpyhuoneen suunnittelussa huomioon myös ergonomian – tasot asennetaan talon asukkaille sopivalle korkeudelle, pyyhenaulakko on hyvässä kohdassa ja kaapit avautuvat pehmeästi oikeaan suuntaan.

Avaimet käteen – onnistuu!

Kylpyhuoneen remontointi voi tuntua haastavalta projektilta. Oikean kumppanin kanssa voit kuitenkin yllättyä siitä, kuinka helppoa kylpyhuoneremontti oikeastaan olikaan – ja nauttia siististä lopputuloksesta pitkään!

Soita 0400 626 702 ja tilaa maksuton arviokäynti!

Tilaa kylpyhuoneremontti Tampereella varmalta tekijältä

Kun haluat valita kotiisi huolettoman kylpyhuoneremontin ilman ikäviä yllätyksiä ja viivästyksiä Tampereen seudulla, soita meille ja tulemme luoksesi maksuttomalle arviokäynnille!

Näin tilaat meiltä kylpyhuoneremontin

  1. Kutsu meidät kohteeseesi ilmaiselle arviokäynnille Tampereen alueelle.
  2. Saat kustannusarvion maksutta.
  3. Laadimme kirjallisen sopimuksen, sis. aikataulut, hinnat ja kaiken oleellisen..
  4. Remontoimme kylppärin sovitusti
  5. Loppusiivouksen aika, ihanaa!
  6. Yhteinen lopputarkastus, josta 2 vuoden takuu alkaa.
  7. Nauti uudesta, taidolla remontoidusta kylpyhuoneestasi!