remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Saunaremontti Tampere ja Pirkanmaa

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaa saunaremontit avaimet käteen -palveluna. Saunaremontti onnistuu Tampereella ja lähikunnissa, kuten Kangasalalla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa ja Lempäälässä. Meiltä saat aina laadukkaat urakat, joiden sovitut aikataulut pitävät ja työn jälki tyydyttää varmasti kumpaakin osapuolta! Asiantuntevalla henkilökunnallamme on VTT:n vesieristyssertifikaatit, mikä takaa vankan laadun ja korkean osaamisen tason vesieristysten teossa. Palvelemme myös taloyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä.

Saunaremontti avaimet käteen

Saunaremontit onnistuvat meiltä avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme jokaisen saunan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sekä ottamalla huomioon tilan mahdollisuudet. Hoidamme kaiken: puramme vanhat materiaalit, viemme rakennusjätteet pois ja lajittelemme ne asianmukaisesti, teemme vedeneristystyöt sekä uusien materiaalien, kiukaan, lauteiden ja valaistuksen asennukset. Toteutamme saunaremontin viimeistä piirtoa myöten haluamillasi materiaaleilla, ja tietenkin rakennusmääräysten mukaisesti. Lopuksi siistimme jälkemme, jolloin uusi saunasi on valmis löylyihin.


Taloyhtiöiden saunatiloja remontoitaessa pidämme tiivistä yhteyttä sekä hallitukseen että isännöitsijään. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Kylpyhuone- ja saunaremontti samalla kertaa

Halutessasi saunaremontti voidaan yhdistää helposti myös kylpyhuoneremontin kanssa. Uudistamme kylpyhuoneesi toivomassasi laajuudessa, joko tekemällä vain pientä ehostusta tai laajempaa kokonaisuudistusta. Ammattimiehemme uudistavat kylpyhuoneesi toiveidesi mukaan. Hoidamme vankalla kokemuksella kaiken purkutöistä laatoitukseen sekä hanojen ja kalusteiden asennukseen. Vesieristeiden tekijämme ovat kaikki VTT:n sertifioimia vesieristäjiä, joten voit olla huoletta verieristyksen laadusta.

Tilaa saunaremontti Tampereen seudulla ammattilaiselta

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaa saunaremontit alusta loppuun vuosikymmenien kokemuksella. Sauna on meille suomalaisille tärkeä paikka rentouden tyyssijana. Saunaremontti hoituu meiltä vankalla ammattitaidolla, oli kyse sitten lauteiden ja kiukaan uusimisesta tai koko saunan remontoinnista. Koko saunan remontti voi kattaa esimerkiksi katon ja seinien remontoinnin, lattian laatoituksen ja muut työt.


Kutsu meidät kohteeseesi maksuttomalle arviokäynnille Tampereen alueelle niin saat saunaremontin kustannusarvion. Mikäli saunaremontin hinta on mielestäsi kohdallaan, laadimme kirjallisen sopimuksen, joka sisältää aikataulut, tarkat hinnat sekä kaiken muun oleellisen.

Soita 0400 626 702 ja tilaa maksuton arviokäynti!

Näin tilaat meiltä saunaremontin

  1. Kutsu meidät kohteeseesi ilmaiselle arviokäynnille Tampereen alueelle.
  2. Saat kustannusarvion maksutta.
  3. Laadimme kirjallisen sopimuksen, sis. aikataulut, hinnat ja kaiken oleellisen.
  4. Remontoimme saunasi sovitusti
  5. Loppusiivouksen aika, ihanaa!
  6. Yhteinen lopputarkastus, josta 2 vuoden takuu alkaa.
  7. Nauti uudesta, taidolla remontoidusta saunastasi!