remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Remontit taloyhtiöille Tampereella ja pirkanmaalla

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola on kokenut taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden käyttämä remonttipalvelu Tampereella ja lähikunnissa. Toteutamme kerrostalon remontit ja rivitalon remontit aikailematta ja ammattitaidolla. Teemme mielellämme suuritöisiä saneerauksia kuin myös pienempiä remontointitöitä. Olemme erikoistuneet märkätilojen remontointiin ja vesivahinkokorjauksiin, joissa yrityksellämme on kertynyt kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Palvelemme myös vakuutusyhtiöitä erilaisissa remonteissa ja vahinkokorjauksissa sekä kotitalouksia kodin remonteissa.  

Joustavat ja luotettavat remonttipalvelut

Olemme tunnettuja joustavasta ja laadukkaasta palvelusta, mikä takaa projektien luotettavan läpiviennin. Taloyhtiöt ja isännöitsijät, joiden kanssa olemme olleet yhteistyössä, ovat myös säännöllisesti mitanneet tekemämme työn laatua hyvin tuloksin.

Sertifioidut vesieristäjät

Kokemuksen lisäksi työntekijämme ovat kaikki alan koulutuksen saaneita, ja vesieristäjinä meillä työskentelee ainoastaan VTT:n vesieristyssertifikaatin saaneita vesieristäjiä. Näin voit olla varma, että taloyhtiösi remontissa on tekijänä ainoastaan kokenut ja vastuunsa tunteva remonttipalvelu.

Taloyhtiön saunaremontti ja muut märkätilaremontit

Olemme kokenut märkätilojen remonttipalvelu, ja taloyhtiöille teemme esimerkiksi taloyhtiön saunaremontit, yksittäisten huoneistojen ja yleisten tilojen kylpyhuoneremontit sekä vesivahinkojen kuivaukset ja korjaukset. Vuosien aikana olemme tehneet remontteja kaikenkokoisille taloyhtiölle, joiden kanssa teemme vielä tänä päivänäkin yhteistyötä.

Soita 0400 626 702 ja kysy lisää!

Kysy lisää kerrostalon ja rivitalon remonteista tampereen seudulla

Jos taloyhtiösi tai isännöitsijätoimistosi on luotettavaa rakennuspalvelua vailla Tampereen seudulla, ota meihin yhteyttä! Palvelemme taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä niin yksittäisissä projekteissa kuin pitkäaikaisemmissa yhteistyökumppanuuksissa. Kysy siis lisää Kiinteistöpalvelu K. Tuomolan remonttipalveluista!