remonttipalvelu vakuutusyhtiöille

remonttipalvelu taloyhtiöille

remonttipalvelu kotitalouksille

Remonttiyritys vakuutusyhtiöiden kumppanina Tampereella

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola on kokenut ja asiantunteva vakuutusyhtiöiden käyttämä remonttiyritys Tampereella ja lähikunnissa. Olemme erikoistuneet erilaisten märkätilojen remontointiin, vesivahinkokorjauksiin ja muihin huoneistoremontteihin, joissa yrityksellemme on kertynyt kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Palvelemme myös taloyhtiöitä ja kotitalouksia erilaisissa remonteissa ja vahinkokorjauksissa. 

Joustavat, luotettavat ja kustannustehokkaat palvelut Vakuutusyhtiöille

Olemme tunnettuja joustavasta ja laadukkaasta palvelusta, mikä takaa töiden valmistumisen sovitussa aikataulussa ja halutussa laajuudessa. Teemme sovitut työt alusta loppuun asti tarkasti ja ammattimaisesti. Pystymme tarjoamaan myös kilpailukykyiset hinnat tekemillemme töille.

Kokeneet ja sertifioidut vesieristäjät

Kokemuksen lisäksi työntekijämme ovat kaikki alan koulutuksen saaneita, ja vesieristyksissä tekijöinä meillä työskentelee ainoastaan VTT:n vesieristyssertifikaatin saaneita vesieristäjiä.

Vesivahinkokorjaukset ja muut remonttityöt Tampereen seudulla

Olemme kokenut märkätiloihin erikoistunut remonttiyritys, ja palvelemme vakuutusyhtiöitä erilaisissa vakuutettujen huoneistojen vahinkokorjaus- ja remonttitöissä. Vesivahinkokorjauksissa kartoitamme alkuun vahingon, minkä jälkeen hoidamme kuivauksen, purkutyöt sekä pintojen uusimisen ja muut tarvittavat asennus- ja remonttityöt. Kylpyhuone- ja märkätilaremonttien lisäksi teemme asuntojen sisäosien remontit.

Ota yhteyttä vakuutusyhtiöitä palvelevaan remonttiyritykseen Tampereen seudulla

Jos vakuutusyhtiösi etsii luotettavaa ja taatusti laadukasta remonttiyritystä Tampereen seudulla, ota meihin yhteyttä! Palvelemme vakuutusyhtiöitä niin yksittäisissä projekteissa kuin pitkäaikaisemmissa yhteistyökumppanuuksissa.

Soita 0400 626 702 ja kysy lisää Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalta!